Uključite se

photoNa poslu

Program „Svaka limenka se računa” želi da pomogne  preduzećima da uspostave sistem za reciklažu limenki za piće na mjestima gdje postoje lokalna preduzeća za upravljanje otpadom koja recikliraju limenke.
 Imamo sve što je preduzećima potrebno da navedu ljude da recikliraju na poslu, od kutija do letaka i postera koji će ljudima prenijeti poruku o čemu je zapravo riječ.
To je jednostavan i efektivan način prikazivanja vaše posvećenosti održivosti i podsticanja vašeg osoblja i klijenata da više recikliraju.

U školi ili na univerzitetu

Svaka reciklirana limenka pravi veliku razliku. Program „Svaka limenka se računa” sarađuje sa školama i univerzitetima na mjestima gdje postoje lokalna preduzeća za upravljanje otpadom koja recikliraju limenke. Bilo da su to kutije za reciklažu u prostorijama škole ili na događajima, one podstiču ljude da recikliraju svoje limenke i mogu mnogo da pomognu.
Kutije  „Svaka limenka se računa” se mogu postaviti i u restoranima i kantinama, a mi ćemo obezbijediti postere, letke i ideje koje su vam potrebne da ohrabrite ljude da ih koriste.