Materijali za reciklažu

Na ovoj stranici možete preuzeti materijale za reciklažu:

Kutija za reciklažu limenki

Opis: Kutije za reciklažu limenki su napravljene od kvalitetnog kartona, u njih se postavlja kesa za limenke. Kutije za reciklažu se dobijaju za lokacije ili organizacije koje žele da recikliraju limenke, a imaju mogućnost da iste predaju na reciklažu reciklerima sa kojima program "Svaka limenka se računa" sarađuje.
Autor: Svaka limenka se računa
Veličina: 586.05 KB
Download

Poster reciklaža na plaži

Opis: Reciklaža u "hodu" je mnogo jednostavnija zahvaljujući našim kantama. Više nije potrebnod da čuvaš svoju limenku sve do kuće kako bi reciklirali. Kada se rashladiš sa omiljenim hladnim pićem, ubaci svoju limenku u "Svaka limenka se računa" kantu i učini nešto za životnu sredinu. Svaka limenka se može 100% reciklirati, pa učini nešto i čuvaj svoju plažu da ti bude čista.
Autor: Svaka limenka se računa
Veličina: 4.21 MB
Download

Poster Svaka limenka se računa

Opis: Ti znaš da reciklaža ima smisla - čuva energiju, prirodne resurse i smanjuje količinu gasova staklene bašte. Sve limenke za piće su 100% reciklabilne, zato recikliraj limenke danas
Autor: Svaka limenka se računa
Veličina: 250.57 KB
Download

Baner Svaka limenka se računa

Autor: Svaka limenka se računa
Veličina: 1.88 MB
Download

Poster šoping centar

Opis: Od sada je mnogo jednostavnije da se reciklira „u hodu“ Reciklaža nije nešto što možeš da radiš samo u reciklažnom centru, od sada možeš reciklirati i u šoping centru. Zato sljedeći put kada kreneš u šoping, zašto ne poneseš sve svoje prazne limenke i recikliraš ih u „Svaka limenka se računa“ kantu? Svaka limenka je 100% reciklabilna, zato kada završiš sa svojim omiljenim pićem, učini nešto za životnu sredinu i donesi svoje limenke u šoping centar.
Autor: Svaka limenka se računa
Veličina: 261.74 KB
Download